Hur var du för 1 år sedan?

När vi satt & fika började vi snacka om hur mycket personer förändras på  1 år! Det är ju sjukt så mycket vissa förändras. Vissa blir bara bättre & bättre personer & vissa blir sämre. Vi tycker synd om de som inte förändras. De kanske inte vågar ta steget? De kanske inte allts är självsäkra & bara går efter alla andra. De förstår vi inte på. Varför ska man inte våga vara sig själv i alla lägen liksom? Att hålla på att tönta sig & gömma sig för olika saker. Det kan fan inte vara kul att leva så? att leva någon annans liv?! De låter ju sjukt. De är ju bara tänka, om inte de andra vill ha en för den man är, ne visst okey?! finns väll fler människor, eller?
Man har ju bara ett liv! & det ska man få bestämma själv. Okej man kan ju vara orolig att man ska förlora de bästa polarna osv... Men de finns kvar iaf om de är riktiga! haha nu låter vi som gummor här men de är fint :DD.
hahahahaha

Men de är samma som många kan tro att vi väljer båda samma linje bara för att vi vill vara tsm, Men vi säger NIXEEN, heh bara att vi är skit bra vänner & tänker exakt lika!!  Vi längtar!!!!!!!!


aa men här fick ni lite skit snack av Ellesander!
+ de ska bli kul sen innan februari är slut, då bloggen är fixan oså ;D.

//Ellesander 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0