lyckad kväll!

matchen igår gick åt hell! inte nog med att vi förlorade så höll ett jävla fetto på att ha sönder min klubba! lovar er att hon slängde sig på den!! :OOO hade hon haft sönder den ( ir var det en HAN? ) så hade hon fått betalat TVÅ LAX!!!! okej inte riktigt då men endå ??????

Det gick ju bra till en början, eftersom det stog 3-2 till dem i andra perioden, men i sista lånade de in spelare från jävla länslag och skit! MEN bara att ta det som en komplimang, de kände sig väll hotade ir nått ! dom små fega, utväxt-h*r*rna'!

jaja efter matchen drog man hem, käkade, duschade, sen kom sabina hit så drog vi vidare till sara för lite fixx! ;)) Senare vi halv 8 drog vi hem till strand! Och vid 10 ner till bowlingen. gick ju skiit bra att bowla asså! vet inte riktigt vad mitt resultat blev, var inte så insatt i spelet, men när jag tittade så låg jag sist med typ 25 poäng! HAHA. och då hade vi endå spelat en serie! är verkligen sämst på bowling, och sabina som sa '' jag kan inte bowlaaa '' ska bara hålla käften, för det första hon gjorde var att sätta en strike ??

jag kom hem vid halv 1 ungefär, var skapligt trött efter matchen så somande nästan direkt! idag vet jag inte vad som händer! känner för att ta det lugnt & inte göra ett skit igentligen ! ;)) men vi får la se senare när folket har vaknat!

// emmss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0