äntligen hemma!!!

home sweet home säger jag bara. Fyfaaan vad mycket folk det ska vara i v-ås nu asså :O okej tar det från början.

Jag, sara, klingman & julia drog till v-ås med tåget ungefär halv 7. När vi kommer fram träffar vi direkt på strandh & nåra, sen vidare på '' fest '' hemma hos nån. Sen ut vid halv 10 & det va då allt skit började ;O Träffade nån sjukt full snubbe som inte ens kunde stå & som sökte bråk hela tiden, kastade ölburkar på oss gjorde han också med öl i . haha, sen tappade man bort allt & alla. Sen hade vi fixat skjuts hem vid typ 1. Men det blev inget eftersom folk ska hålla på och bråka med varandra hela tiden :( hatar när det blir så, speciellt om det är totalt i onödan utan anledning, det är DÅ man önskar att man hade muskler så man kunde ge nån en däng,men iaf så fixade vi en ny som skulle komma vid 2. As drygt, för jag & Lina var dom ända nyktra där så vi satt och frös som FAN och hungriga va vi plus trötta.

Så efter ett tag drog vi iväg själva, köpte våfflor :) sen satte vi oss på en kulle, och seriöst. Folk är fan vilda, stog typ 10 pers på taket på en van och hoppade som fan. :O sen kommer det några äckel killar till mig & Lina, fast dom va ganska trevliga, men den ena var JÄVLIGT sliskig. :S ueeew.

Men iaf så var kvällen trevlig till en början, men hade nog varit roligare med rätt folk om man säger så :) Hade ändå roligt med mina pinglor ^^ fast jag gillar inte power meet, det är nånting med det som jag stör mig på. Sen också med tanke på att klockan är 3 & jag skulle vara hemma typ... 12 ? så vare inte häller sådär jätte roligt. Men säkert roligare om man har en bil att åka i. Hatar att man måste hålla på med skjuts & grejjer, vill va 18, vill ha körkort, vill gå på krogen, vill allt. :(

nej fyffan, sara är kvar i v-ås. Men jag stannar hemma imorgon asså. nu väntar sängen  på mig, pusspåskinkan <3

// emss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0