Ellesander på tjejkväll!

Idag hade vi en mysig tjejkväll hemma hos beccas mamma- eftersom hon var borta så passa vi på! Runt 20:00 tiden gick vi alla tjejer ( vi ellesander, becca, sabbe & sara,k )ner till stan för att köpa hem pizzor, drickor & jordgubbar :) Därefter hamna vi på beccas balle, vi duka upp riktigt fint med vin glas & hade jordgubbar i glasen. Det var en lyckad kväll med en massa tjej snack & musik. En sådan kväll tackar man aldrig nej till :)

Vi tog det lugnt idag utan något drickande eller så. Vi planera att vi ska ta själva partyt imorgon istället! Alla vi tyckte det lät bättre. För man blir så degig efter att ha solat en hel dag! Så vi tyckte det var skönt att ha en trevlig tjejkväll istället!

Vi har ju det här eftersom alla vi kommer inte kunna umgås på 3 veckor fram :O hur kommer det gå? alla ska ju åka bort nu osv... egentligen skulle vår älskling julia vara med idag också men hon åkte redan idag till malex eller vad det nu heter. Det var riktigt synd :( men hoppas hon får kul därborta iaf! Och när vi alla är hemma får vi ta igen det :)

Vi älskar er flickor!

//Ellesander


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0