Dagens tanke"Ja varför är det egentligen så? Kanske inte perfekta & perfekta men till en viss del. Ta ett exempel, vi kan aldrig härja & leka runt bland killar som killar gör mot oss tjejer. Vi kan inte följa med en snygg kille hem efter en bra utekväll innan vi blir kallade för olika saker osv... Eller till & med knapt snacka med olika killar innan det blir ett liv. Men hos killar är det tvärtom då är det modigt att gå fram till olika tjejer & va med olika också!

Killar har alltid så mycket tankar/krav om tjejer, att de ska vara fina, ha fin kropp, sköta om sig själv, vara duktiga, hålla låg profil & allt vad det nu är. Ett tips till er killar är att lägga ner era krav. För vi alla tjejer är olika, ser olika ut & har olika personligheter. Som sakt är alla snygga på sitt sätt!

Sen finns det ju tjejer som leker/ försöker leva upp till alla killars krav. De tjejer som knapt vet vem dom är själva. De försöker spela duktiga & kollar ner på andra tjejer som bara vill vara sig själva. Ja de tjejer som vågar! Men vad är det för sätt ? Det är fan bra att vara stolt över sig själv ? Det är bra att skryta & älska sig själv! Då har man ett lyckligare liv. Vi tycker att vi tjejer måste sluta gå efter vad andra tycker & följa sin egna dröm ist! Vafan vi har ju bara ett liv, så lev det själv & inte åt någon annan!

//Ellesander

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0