pinglan är tillbaka ;)

tjollihopp hej svejjs.

nu är man hemma efter en Ohändelse rik resa ^^ vädret sög sten kuk & alla som klagar på det här hemma kan vara tysta för det är ingenting jämfört med hur det va där nere.

Jag och syrran åkte ju ner dit själva på torsdagen, kan ju säga att jag blev rätt arg i bilen på massa sur gubbar som inte ens kan köra bil :O hur fick dom körkort liksom ? När vi kom ner badade vi faktiskt :K vattnet där är ju skit fint, som utomlands fast kallare. Jag var INGEN badkruka utan doppade mig direkt ^^

Sen på fredagen åkte vi in till Borgholm för att shoppa lite. Köpte mitt tredje par tygskor & mitt fjärde par brillor. Fick bli ett par röda pilot brillor, I STÅL! höhö, dom lär inte pajja. Fan mina andra två pilotbrillor är helt krossade, och går mina nya också sönder lär jag aldrig mer köpa pilot brillor, nånting säger mig att gudarna inte vill att jag ska ha ett par helt enkelt.... bitches.

Lördagen vaknade man av att det var storm, och då menar jag storm. Vi bodde i husvagn med förtält, och hela alltihoppa höll på att flyga iväg. :S Det skakade som fan & regnade som in i helvete. Vi offrade oss & gick ut, 2 sek och man va dyngsur.


Jag fick ingen solig dag :( det sög ju. Fast öland finns ju kvar, lär ju åka dit sen iaf och partajja ^^


satt hela tiden och lekte med syrrans iphone :)


// emss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0