STÖRANDE

Det är över ett år sen vi startade våran blogg (: Det fanns inte så många bloggar med TVÅ bloggare. Så vi tänkte att vi skulle testa. Ca 4 månader efter att vi startade bloggen så fanns det helt plötsligt flera stycken '' dubbel-bloggare'' från köping. Det är ju bra att man har fantasi i den här lilla hor staden :) VISSA har det, andra inte. Det märker man ju.

Vi tycker vi kan kalla oss '' köpings första dubbel-bloggare '' för att vi ÄR köpings första dubbel-bloggare. Vi har iaf inte hört om några andra som hade blogg innan oss, om det fanns så snälla säg vilka :) och så kallar vi oss det för att vara lite smått dryga hehe 

nej men det vi ville säga är att det är kul att flera har skaffat dubbelblogg ( okej nej det äre inte ) men bara för det så behöver man inte härma inläggen, designen osv. Det är ju bara skaplig brist på fantasi. Dom flesta dubbel- bloggare här i köping som vi har läst är för jävla gulligt lik våran & synd nog så lägger dom flesta ner bloggen efter typ 2 månader lr nått.

Ska vi vara ärliga så läser vi inte ens andra dubbel-bloggare i köping. Går typ in på nåns en gång i månaden, och det räcker ju så man blir tillräckligt förbannad.

nej men vi svlutar det här inlägget genom att säga, vi är bäst, vi vet, sluta ta av oss, pusshej ^^
några har frågat hur & i vilket program vi gör headers, det är faktiskt ems som sitter & gör designen och all skit. Hon använder sig av olika program, photoshop, picnik & paint är några av dom.

// ellesander


Kommentarer
Postat av: Anonym

kan ni inte skriva ut vilka andra som härmar er oså? för jag har bara hört att ni är dom enda som har en blogg tsm haha :p

2010-07-30 @ 11:47:13
Postat av: ellesander

SVAR;

Vi svarar här eftersom du varken skriver om du har någon blogg eller ditt namn. Nej du kan ju bara kolla runt lite så kommer du snart se vilka som härmar oss mest :) Vi vill inte lägga ut några namn, de personer som gör det kommer snart förstå vilka det är ändå.

2010-07-30 @ 13:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0