supernatural

Nere på Öland så började vi titta på en serie på datan, supernatural. Jag hade aldrig hört talats om den tidigare, efter att ha sett klart hela säsong 1 så tänkte jag '' undrar när nästa kommer '' .... det visade sig att serien kom ut 2005 & redan finns i 5 säsonger... där ser man! till och med jag är efterbliven ibland :O coolt.

Nej men direkt när jag kom hem idag ( okänd tid ) så började jag ladda ner säsong 2. Den har inte ens laddat klart än för det är så sjuuuuukt segt. Just nu har det tagit 8 timmar & 53 minuter ^^ fan vill ju sova. Fast det står att det bara är 9 minuter kvar... men det är fan 9 minuter för mycket :O en säng nu tack.

kan ju dra upp också vad serien handlar om....och för att göra en lång historia kort  två bröder & massa spöken. så intressant var det. Nej men den är fan bra :O bra tips om ni vill titta på en ny serie.

För man orkar ju inte precis sätta sig ner & börja titta om på alla Desperate housewifes säsonger, för det är ju typ... 47 st eller nått. med BARA 3000 avsnitt (y) förresten har den spårat för mkt tycker jag. Stör mig på dom där fula tjocka ungarna :S usch

YESSSS 5 minuter kvar. sängen nu kommer jag!! WOHOO !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0