Ut i solen.

Jag blev precis klar :) just nu väntar jag på sara :) hon får väl höra av sig när hon är hemma, vilket hon igentligen borde vara nu kan man tycka ;P ska höra med henne snart. Idag är det ju sol ^^ känns skönt somfan.

Kom på en sak idag också det är typ bara 20 dagar kvar till skolan börjar.. ungefär. snart 1 augusti och det känns inte bra. Vill att det ska vara fint väder ända fram till dess. Jag har ju iof mer än en månads sommarlov kvar ^^ hinner bara gå två dagar i skolan sen sticker jag & då kan man säga att jag börjar skolan på riktigt den 30 :)Bild från förra året på kreta, jag älskar verkligen grekland. Specielt kreta, jag har ju varit i grekland 4 gånger. Första gången vi åkte dit var 06, då åkte vi till Rhodos. Två månader senare till kreta & sen dess har vi alltid åkt till kreta. Jag tröttnar aldrig, maten där är seriöst den godaste maten som finns! älska fetaost i ugn med tomat (a) fyfan va gott det är ;O

nej men det här året ville mina päron testa nått nytt. Så det fick bli Turkiet. Jag var inte glad först kan jag säga. Men allt duger ju bara det finns en strand & sol ^^ är lite orolig för maten bara, haha tippat att jag tänker på mat. Men fan det är viktigt. Äre inge gott tar jag båten över till grekland dirr.

Åhh fan va hungrig jag blev nu... haha förra året åt jag typ kyckling hela veckan. kyckling curry, kyckling risotto, kyckling filé osv. haha kuckling är det godaste som finns. raauuuwr.

nej jag kan inte sitta här & prata om mat :O nu ska jag ut till sara tror jag ;)

pussen :*
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0