nattbio.... ECLIPSE!!

det är SJUKT ! för 7 månader & 19 dagar sen satt jag och längtade som en gris till den här dagen, jag har fan väntat ända sen jag läste ut boken första gången och det är typ..... nästan två år sen ? asså det går inte att beskriva känslan ! det är heeeelt sjuk. vet ni hur mycket jag grät eller när jag läste boken, fatta nu när det är film! jag kommer DÖÖÖÖÖ !!!

sen är det ju det här med biografer..... jag säger bara en sak. fuckar dom filmen så det strular med ljudet eller NÅNTING!! då kan jag lova er att jag går upp till den där snubben & sparkar av huvet & gör tusen nålar på hans arm!

det var ena nackdelen, sen till den värsta, OM! jag får se några snorungar sitta & prata! och då menar jag till och med viskar! då jäklar!!! glömmer aldrig hur arg jag va när vi gick på new moon premiären & några äckliga brudar sitter framför och skrattar, fast det är där man ska gråta igentligen ?? jag va nära att skrika dom i örat så dom skulle få tinnituss. När jag blir riktigt arg gör jag saker innan jag ens hinner tänka, OCH jag säger saker jag inte ens kommer ihåg att jag har sagt ^^ som tur är har det bara hänt två ggr att jag har fått utbrott !

men iaf, ska ni dit, hållkäften där inne, prassla inte med påsar & SKRATTA inte, jag har fan väntat med mitt liv på den här filmen, så FUCK YOU om ni förstör mitt ögonblick. ! bara det jag skulle säga pusspuss <3

// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0