om eclipse

Såg ju Eclipse igår natt, jag tycker att det är den bästa av dom tre filmerna som finns, kanske också för jag tyckte Eclipse var den bästa boken också. hihi. Men iaf så tror jag att alla som skulle på bion måste ha läst min blogg & mina söta hot om vad jag skulle göra om det skulle strula med nått.

Fast det finns ju idioter till allt har man märkt, två mobbade tjejer som var kanske runt.... 18-20? dom kunde inte ens läsa av sin biljett, så dom satte sig bara på nån annans plats! dom fick flytta sig tre ggr för att folk ville ha sina platser! haha ? sen hamnade dom bakom oss, och satt hela filmen och kommenterade HÖGT !?!? störda äckel brudar med fettigt hår.Men iaf i början av filmen, så fans det inget '' intro '' utan den började direkt, så ingen fattade typ det, så alla fortsatte snacka, MEN påläst som jag är så visste jag ju såklart att den redan hade börjat, jag sa dirr till Ida ( som inte häller fattade ) att det var Riley på bioduken.

Filmen hade mycket bättre effekter än förra, kanske för att den här regissören har gjort '' 30 days of night '' , den där skräckisen ni vet ? jag tycker den är läskig iaf, så det märktes att han ville ha läskiga scener med i filmen, haha jag blev faktiskt rädd flera ggr. Jag tycker iaf att den va grym, men som sagt... boken är alltid bäst.

nästa film Breaking Dawn part 1 :)) 18 november 2011

// emss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0