ems hjärta.... ems

Hej alla 7544516 bloggläsare! trevligt att ni har hittat hit. blir TYVÄRR inge väder info idag. :( vet sorgligt, men en liten fågel kom och viskade i mitt öra och sa att folket blir uttråkade ! och JA den hade faktiskt rätt ! jag menar, KOLLA BARA VAD MÅNGA FLER LÄSARE VI HAR FÅTT ???!?! :DDD wiiiihooo.

Nämen, nu när vädret är dumpat, får vi skaffa nått nytt att prata om. tänkte dra upp nått om skor, men vaffan orka. Kan ju iaf meddela alla 7544516 läsare att imorgon står jag och saran i cafeterian på öppethus i skolan! :)) ska samla pengar till klasskassan vi har redan fett mycket pengar där, vi ska åka till frankrike allihoppa. Så det enda vi gör det här för, är för att vi ska ha lite fickpengar. :))

mmh hoppas ni är avis nu alla! åker iaf till Paris den 13 juni, efter skolavslutningen.. INTE!! hehhehhe ska till boda borg ! hehehe.

okejj slutar vara busig nu, ska vara skit seriös för all framtid i bloggen. LOVAR. nej det ska jag inte ska vara lika rolig som alltid, så alla ni 7544516 läsare sitter och fnissar åt mina ROLIGA inlägg.

next, matte & chokladpudding. Imorgon, sovmorgon.

en sak till..... PAPPA HAR KÖPT HÅRDISK BLABLABLA NU!!! :D:D:D:D:D så snart kommer det upp rätt många bilder här! :))

sen har jag och sara skjutit upp bloggdesignen till påsken. märkte ju att vissa råkade göra om sin förra lovet, och råkade ta samma färger. och råkade ta ellesanders idé, men det är chill vi älskar det & därför kommer det nya färger & grymt snygg design snart som till och med slår kissies. jag menar rosa & lila.. HELLO ?! färgblinda är vi inte iaf :))

BIG LOVE EMS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0