Helgen..

tänkte skriva lite om min helg, för en gångs skull. i detalj, jätte roligt :))

I fredags, hade ju gympa i skolan & fick världens träningsverk sen på kvällen. Jag och nadja stack iaf ut vid 8 tiden, ner till big inn. Sen kolla på h*r fotboll i 15456158746 timmar i onödan ^^. gick hem, åt vindruvor. rolig fredag.

Lördags, mötte nadja typ halv två. sen drog vi till big inn IGEN!. handlade massa, sen hem till henne & tråkade sönder. Vid åtta blev det mellodifestivalen som vi väntat på hela dagen, men när det väl började så höll vi på att somna efter typ 40 min.. haha så jävla tråkigt program asså. När det väl kom till röstningsgrejen, så spamm röstade jag och nadja på eric ^^. men aa, anna vann.

Igår var jag inne heeeeela dagen :S hah, sen vid sex mötte jag nadja och vi gick ner till .... gissa BIG INN! hahah, skämmigt att killen i kassan kände igen oss, när vi skulle köpa dricka frågar han '' JAHAA, blev ni törstiga nu också ? '' HAHA. fiint


väldigt rolig helg, ett minne för livet.. verkligen. HaHA ! så tråkig.

Idag var det chill-dag för saras och min del. hade två lektioner sen drog vi hem till henne och spelade left4dead2xbox360 ( tror spelet hette så ) . man skulle i alla fall döda massa zombies !! jag var såklart skit rädd, för dom flög & skrek och grejer, fyffan. Men efter ett tag när vi fattade spelet så gick det bättre för oss, sen blev det nå skit så alla zombies hoppade på saras gubbe hela tiden så hon dog typ 40 gånger. då tröttnade vi hah! ^^ faktiskt första gången jag spelade xbox360 HAHA, vet är efter. men det var ju fan skit svårt att styra skiten ? :S vi skulle spela hockey efter det, och det sög k*k. visste inte ens hur man sköt. ! så vi bestämde oss för att spela fifa ist. hittade inte skivan så då drog jag hem :))ofta inte man blir rädd om  en sån kommer flygandes i 180km/h ? :S jag blir det i alla fall.


 nästan som en skräckis. hah ^^

imorgon har vi nationella, i engelska. 80 min läsförståelse & 55 min hörförståelse... kill me tack !

// emss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0