regn....

hej väderbloggen! känns nästan som det nu för tiden när jag skriver, en väderblogg... men vädret går tyvärr inte att undvika & vi köpingsbor har ju inte så mycket annat att prata om.. så alltså vädret!

'' idag var det gråmulet, mycket nederbörd i södra sverige (?) , östliga vindar från norr & väldigt torr luft. VARNING för halka i trafiken. E18 är saltad så det är lugnt bror ''

nej fan skippar väder snacket för tillfället. Idag var jag iaf på lite bättre humör än vad jag var igår faktiskt. :)) kom hem halv två idag typ. Möttes av fetaste kebab tallriken, åt typ inget. gillar inte kebab längre. så tog en godispåse och åt den ist ^^ sen hade mami köpt ett par brills till mig på beställning av mig, väldigt smexiga. Behöver faktiskt shoppa satan känner jag, men får vänta tills vi åker till sthlm i april med skolan. Då blir det shopping för a lot of pengar kan jag säga ((:

juste, har två prov imorgon, nationella & sen kemi prov :( hinner inte plugga till kemin, för måste städa mitt rum som enligt mamma ser ut som '' helvetet ''........ tror inte hon har varit där. ska bara knalla iväg till henne nu och tjata om godis. ! ^^ fatta gott.

// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0