Älskar't

Tjena allt folk ;).

Jag har nyss duschad & käka en taco tallrik ( skit gott ) Nu ska jag bara fixa mig lite lätt & packa. För jag drar till arboga idag för att vara med älskling! Vette fan vad vi ska göra alltså? Vi skulle igentligen åka till Örebro & kolla runt lite. Men vi tar det imorgon ist :D. Vi kanske drar ut & åker pulka i arboga backen- jag har ju inte åkt det i år :O!  Aja... vi får se vad vi hittar på. Eller rätta sakt vad jag kommer på, han hittar ju aldrig på något  ;K 
O man frågar han såhär: Vad ska vi göra eller vad vill du hitta på?
Han svarar alltid: Jag vet inte, kom på något ;P


Jag
kolla runt på gamla bilder, Det är så jäkla kul. Då man tänker tillbaka hur allt var då & massa saker. Man märker då att man själv ändras mycket under några år bara & att andra saker runt en också gör det. Det är skönt ibland & bara tänka tillbaka ett ögon blick iaf på glada minnen ;D. Dåliga minnen lägger man bakom sig?? ;] De är bäst att vara glad & göra de bästa av saker. Livet är för kort för att sitta & grubbla & bubbla på skit saker! 
Håller ni inte med? 


Den sommar'n 06-07 <3  Hahaha kommer verkligen ihåg den helgen, När jag & mickis var helt galna för vi var högs upp i Sverige på något bonde land som inte ens hade någon täckning! Vi cykla ungeför 1 mil för att få lite täckning för att kunna snacka med vissa personer ;). Måste berätta att jag klev på en död fågel!!! Jag ville dö dö just då, jag är ju liv rädd för äcklena :P  


Maj brasan 08- då små fjortis tiden började ;)? Och köpings festen då man sprang runt & kriga med skum flaskor hahah....Sommarn 08- Den dagen jag blev 14- vad säger man en riktig fjortis fest!! Becca gumman får 10 poäng för den kvällen. Då vi drack en hel vecka irad, När pill pill & Erka kom till köping & festa med oss. Då Ems stupa kl 4 på morgonen vid torget! Då vi gick som fjortisar på power meet!  Shit haha


Hösten 08- Då Arboga tiderna börja! När allt bara blev helt kaos tillslut ;) Vi gillade det ooh yes!  Men de sista gångerna vi var där då vi sa att vi aldrig mer skulle åka dit & bla bla... Den sista kvällen då jag & sabbe stanna kvar själva. Träffa på en massa skumma folk vi aldrig mött tidigare hamna i en källare & var ute tills första tåget gick hem vid 9 på morgonen. Då vi cykla direkt till donken & köpte frukost sen drog vi på match! haha Den matchen som var skit grym & rolig i västerås!


Hela hösten & vintern 08 är saknad! Hhaha den dagen vi firade Ems! Först hemma hos jullan pullan sen gick vi vidare till Simon- hahaha fifan roliga minnen alltså!


Maj brasan 09! Riktigt nice då vi hamna i kolsva på någon fest & ems visste inte vad hon hette & Sjöng som en galning i bilen! Och köpings festen då Ems & jag börja dricka vid 11 & stektee som FAAN! Då hon ragga upp grannarna. Kickis bror & grejer ;).


Power Meet 09! OJOJOJ så kul vi hadeeee!!! Då mickis & jag körde 2 dagars & sov på station 2 dagar irad. Då vi bada med kläder i en tunna & massa mer!.


Har så sjukt många minnen med alla min tjejer- kan ej ta upp allt här så skulle jag fan få sitta i flera dagar! Nej när man tänker tillbaka fifan Älskar ALLA TILL 1000 ALLTSÅ!! Mina hjärtan ;)

//Saara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0