Den vilda kryssningen!

Skriver idag om kryssningen! Orkade verkligen inte igår var så jäkla sliten. Jag & mickis som hade tagit hand på att vi skulle börja dricka direkt när vi vakna nästa morgon. Men så blev det verkligen inte vi sova bara 4 timmar & när jag vakna var jag fortfarande full & mådde skit illa haha. Så det fick räcka med vanlig dricka ist. Måste berätta att vi var med i en tävling om en resa till Afrika ;D. Man ska få reda om man vinner om 2 månader ungefär. Ja det skulle väll vara roligt ;)?

Om kryssningen"  vad hände där?? jadu...

Först käka vi & fixa oss ( maten vill jag ha mer av ) Sen börja vi dricka i hytten, hade ju med oss sterio & grejer, skit mycket dunk. Efter några timmar knacka vakterna på & säger att vi måste stänga av sterion annars måste vi gå av båten haha töntar. Men vi fortsatt att ösa :D. Sen runt 11 skulle vi ner till pubben där det var disco mm. Men då ser vi att man måste visa legitimation för att komma in. Då tänkte vi testar ändå om vi kommer in, så vi gick bakom en kille, så fråga vakten han om legitimation- Jag står bakom han & vakten släpper in mig & mickis utan att kolla oss ;)). Nice nice vaa ?  Köpa drinkar & allt wiihoo... Nej fifan kul hade vi & lagom ont i kroppen dagen efter. 

Va någon jäkla kille som kom fram till mig & börja lyfta upp mig & grejer ( störd )
När det stängde vid 4a hängde vi med ner till en hytt på efterfest & min sterio var med (Y) Nej det var skit trevligt folk där faktist & skit kul hade vi :D!! Bilder kommer imorgon- jag är lite seg på att ladda upp men men...

HAHAH MJAA <3 =)

//Saara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0