WTF ?!!?!!? ems är arg.

satt här, glad som en lärka. typ... gick in på en RANDOM blogg, nån blogg från Örebro typ. skit dålig, verkligen. IAF så hade de skrivit ett inlägg, som gjorde många välldigt upprörda. Jag följde bloggen ett tag förut, om jag ska vara ärlig. Ända tills de började med sina skit konstiga åsikter.

som ex, när folk gick runt och sa att kissie bidrog till självmord. när nån liten emo brud hade tagit självmord för att hon hade läst kissies blogg & blablabla, DÅ SKREV den här RANDOM bloggen från örebro ATT kissie VERKLIGEN hade bidragit till självmord och att det var kissies fel.... säger bara en sak HAHA SYND ATT SNORUNGEN LÄSTE HENNES BLOGG DÅ ?!?!?!!? INTE KISSIE FEL. pungt.

men iaf, så har '' örebro random bloggen '' dragit till med nått nytt nu så jag blev så arg så jag stängde av datan faktiskt.men jahaaaaaaaaaa, så de tkr alltså att kikki danielsson '' äger skiten '' ur Anna som vann mello. jamen DÅSÅ. då tycker jag vi tar och lyssnar på den här kikki danielsson så får vi de hur bra det låter ^^ojjj så vackert. jäääääätttte fin rosa duk hon har på sig också, BRA DÄR * klappar händerna *


SERIÖST, så blev jag fan lack när jag läste det där. visst hejjade inte på Anna, men av alla andra som var med och tävlade så tyckte jag att Eric eller Anna skulle vinna HÄLLRE än den där jävla karlsson på taket bögen salem al fakir.

sen skrev dom att det är '' tråkigt att sveriges pensionärer ska få bestämma '' HAHA?

MEN DET JAG ÄR MEST ARG ÖVER ÄR ATT DE SKRIVER ATT ANNA KOMMER SKÄMMA UT SVERIGE ?!??!?!!??!
ursäkta men jag ska faktiskt till oslo i maj. så jag har hört de flestas bidrag i årets ESC och jag kan säga det att varenda jävel är hundra gånger sämre än Anna. skojar inte ( förutom turkiet )

så om dom tror att Anna inte kommer gå vidare i Semifinalen så tror dom fel. förra året skickade vi iväg Malena häxan ? DÄR kan vi snacka om skämmigt. och det var fan ett mirakel att hon tog sig till final.

så shut up apieceofsisters.

Anna är inte bäst, men kom fan inte och säg att kikki är bättre.... eller Malena.// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0