Här kommer några prima bilder!


<3


stekare


<3


-


-


-


Vi kör en vågen! hahahaDet får bli sista bilden från fredagen :-) Kvällen hos min älskling ( pontus ) var faktist jätte trevlig, grilla, dansa mm! Sen senare drog vi vidare hem till Henke & fortsatte att mingla runt. Ems, mickis & jag var trion för kvällen haha (Y) hårt :-) Men iaf blev jag riktigt nöjd med kvällen, jag hade skit kul!


Lördagen- Jag, Ems & Mickis var ju lätt snyggast! Men men när man vakna upp hos pontus på lördagen för att följa med sabbe till station så mådde man ju inte bra :O Usch! mådde illa hela dagen & tvinga mig själv för att gå på sabinas födelsedags "fest" Men när musiken var igång igen gick det ganska bra & när jag fick i mig lite käk i magen :-) Runt 8 började folk stressa oss att vi skulle komma, som sagt som Ems skrev i förra inlägget "Vi är festen" HAHAHA. nejdåå ;) Men vi kom iaf dit vid 9 tiden. Men vi stanna inte allts kvar där länge. Var inte kul när det var sura miner hela tiden & att det var små flickor + att ingen snacka typ ? Aja senare kom Ted & 3 av hans kompisar. Så vi följde med dem en stund :-) Men sen kom älskling hem till mig - då blev det mys!! SKÖNT!

Idag, på söndag morgon, vakna mickis, jag & älskling upp vid halv 9 för att åka till Stockholm. Som jag skrev innan så var det faktist kul ;-)

Ne nu ska jag ner & mysa med pontus- puss
//Saara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0