Får panik!

Jag har funderat på en sak & kom fram till att jag känner mig så oren just nu. Igår städa jag hela mitt rum, då menar jag verkligen städa. jag duscha & hade nästan som ett litet hemma spa. Men endå efter allt kände jag mig inte ren & fräsch. Då kom min tanke upp idag, jag har ju inte tränat på en hel vecka nu! det är därför jag känner mig så sluskig & hängig. Så jag bara stor längtar till träningen ikväll! har verklig panik just nu för att jag inte tränat på länge.

Jag kan inte förstå de personer som aldrig tränar & inte sköter sin kropp? man måste ju bara känna sig så himla ofräsch? :O jag känner mig fasen ofräsch bara jag äter en pizza haha... känns som att man ska förvandlas till ett fetto med fet hy eller nå. nej men seriöst, man mår så mycket bättre när man tränar. Du blir otoligt mycket piggare & gladare. Det är ett tips för er som är lata ;) och en sak till- folk som röker kommer jag aldrig förstå mig på. Lägg ner skiten bara!:)

Kommentarer
Postat av: zandra

istället för dagens blogg kör jag en frågestund just nu på min blogg, vore roligt om du ville kika in och tycka till. ha det bäst :)Bästa frågorna får länkning till sin blogg och får synas bland mina 6000-7000 besökare

2010-11-16 @ 17:08:14
URL: http://www.zandra.org
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv: superkul att du är med i dagens blogg :D

2010-11-16 @ 18:22:08
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0