'' I'm not dead just floating ''

Nu kommer den där äckligt dryga känslan igen som jag har lyckats låsa ute hela dagen. Det är liksom nu jag är ensam igen, första gången sen söndags kväll. Usch, inge kul. Går liksom inte att låta bli att tänka '' hur skulle det vara om det aldrig hänt '' Men gjort är gjort, någon sa till mig att man aldrig ska ångra något. Det vet jag inte om jag gör. Det är svårt också att försöka få andra att förstå. När jag är den som igentligen vet hela sanningen. Något jag inte delar med mig till vem som helst av, och ibland behöver man någon sorts tröst. Alla söker tröst på olika sätt, och mitt sätt kanske inte är det bästa hej jag vet. Men det är fan så mkt bättre än att ruttna och sjunka under jorden av depp.

Blir lite smått irriterad på folk som jag inte ens känner, eller ens har sett i hela mitt liv kommer fram till mig & säger '' han är en nolla, skit i honom, du kan få så mkt bättre '' typ som att dom orden ens spelar någon roll ? Den enda som vet allt är JAG, den enda som kan avgöra det är JAG. det är ju ändå försent nu, så ingenting som har hänt spelar någon roll längre. Så då kan alla sluta ge mig '' goda råd '' och lägga ner energi på nått vettigt.. sitt EGET liv kanske ? tycker jag låter som en riktigt bra idé :)

Iaf så åker jag och sara till Gustavsvik imorgon & river stället. Låter som en äcklig kul plan. Så alla som ska dit, se upp för känner på mig att nån stackare kommer få en & annan kickspark. Nått måste man ju ta ut sin ilska på ?// ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0