P-A-N-K !

Jag hatar pengar, speciellt nu. Allt bara ryker ju för min jävla hor mobil räkning. Asså på 5-6 sagar så står det att jag har ringt för 300 fucking spänn :S jävla bög tele2 ska jag behöva lägga ner energi på att ringa upp idioterna & skälla ut dom så dom börjar grina eller vad är det här !?!?!?!?! lackar ju fan nu. Jag har inte ens ringt ett jävla piss!!!! och har bara smsat till dom som har comviq så fuck you. Blir så jävla arg. Sen har jag avbetalning på luren också. Fan orka att jag tappade min förra i somras. :( annars hade jag varit rikare nu ju.

Ne ska fan fixa det där skiten. Sen får jag alltid massa störda sms från utlandet står det. Nån jävla ryss som vill mig & mitt liv nånting säkert. Det som drar pengar jag lovar!

nej nu blev jag fan fett sur. godnatt

// e

Kommentarer
Postat av: Tele2

Hej Ellesander,Jag vill tipsa dig om Mitt Tele2. Om du skapar ett konto där kan du se vilka samtal du gjort och till vilka nummer du skickat SMS.Om du vill får du gärna maila mig ditt telefonnummer och information om vem som står för abonnemanget. Jag kontrollerar därefter varför din kommande faktura är så hög och återkommer till dig så fort som möjligt. Om någon debitering på fakturan är felaktig kommer detta givevis att rättas till.Med vänliga hälsningarIda Jönsson, Tele2.

2010-11-11 @ 12:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0