Vill aldrig drömma mer!

Usch vilken otäck dröm jag hade :( jag var till och med tvungen att ringa Ems för att se om jag var vaken. Fan vad ja... jag brukar aldrig komma ihåg mina drömmar men den här gången kommer jag ihåg allt!

Jag somna direkt efter skolan och har nu sovit nästan 3 timmar, liksom 3 timmar mitt på dagen :O jag orkar inte berätta allt, men det kändes som att det var verklighet och att jag önska att det var en dröm (som det var) fast det inte gick att vakna. Såhär var den sista delen av allt:

Jag vakna i en soffa och tvn stod på (vilket det gjorde på riktigt också) vid soffan fanns en balkong där en asiat satt (som jag trodde var mammas kompis) när jag vaknar upp i soffan hade strömmen gått.Så det var helt svart. Jag gick fram till strömbrytaren och inte förns där märkte jag att jag inte var hemma, jag visste inte vart jag var. Då tänkte jag springa mot dörren, fast då satt en annan asiat där och tog tag i mig. Då kommer den andra också. Båda skrattar och jag skriker, försöker rymma men det går inte. De håller fast mig hårt om armen och drar mig mot balkongen. Jag vet att de ska kasta ner mig, så att det ska se ut som ett självmord. Men innan jag kommer till balkongen vaknar jag upp och förstår inte att jag har drömt allt. Rädslan var liksom kvar. Det äckligaste är ju att jag hade ett rött märke av ett handtag runt min överarm exakt där en av dom drog mig. Det var som jag hade vart med om det där. Fyfaaan :O
Kommentarer
Postat av: jadu

de kan ju också varit så att du tog dig själv i armen ?

2010-11-12 @ 20:17:07
Postat av: sara

Svar: jo det förstår väl jag med hehe :p

2010-11-13 @ 00:05:09
URL: http://ellesander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0