Nu vet ni :)

Jo jag skulle ju berätta hur allt ligger till & så vidare* Så att ni vet så slipper jag frågor, för vill inte prata om det här förutom med mina vänner som betyder mest! men efter det här inlägget, kommer jag att sluta skriva om sådant här tråkigheter & hoppar tillbaka till roligheter. orkar inte depp stämning mer :)  

dagen efter träffade jag pontus. jag måste säga att vi dela så sjukt mycket tårar. Jag själv har aldrig sätt någon så ledsen & besviken på sig själv tidigare. Men om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte så jävla mycket om vad de nu gjorde? ( visst jag bryr mig men jag bryr mig mer om mitt förhållande som ja... kanske inte kommer att hålla) nej men liksom hon såg ju ändå ut som att hon hade röven i ansiktet eller nått? rätt jävla fräscht! och hon skulle jag bara kunna sparka ner med något hårt järnrör en kväll om jag hade lust liksom. Men nej faktist så har jag inte det, för jag vet att jag är så mycket bättre än så.

Istället lägger jag ner mina tankar på vad som har hänt & hur allt kommer att bli. Även hur mycket frågor som blandas i mitt huvud, så kan jag aldrig få ett svar på vad som kommer hända. De är en känsla som börjar växa i mig, den känns faktist skön.

Såhär känns den- jag är ärligt trött på att folk ska komma till mig & säga vad jag ska göra & inte göra! ex- ta inte tillbaka honom osv osv... men de finns ju också sidor & andra saker inte ni vet om. EX- att vi nästan gjort & delat allt man kan. Vi har vart tillsammans ett rätt bra tag nu- faktist 2 år om någon månad. vi har vart utomlands & njutit som fan, haft sex på trevliga platser- jag gilla klipporna vid vattnet mest. Vi har vart svin packade, spytt, bråkat, gråtit, skrattat & gjort så himla minnesvärda saker tillsammans som inte är värda att bara försvinna? jag kan sitta här & ta upp en massa saker. men som sagt vilken syn av dessa alternativ ska man välja mellan? ja ni...

Det är som sagt min sak att bestämma, även om ni tycker jag gör helt fel val! jag äger mig själv* men nu är frågan hur kommer jag att göra? det vet jag faktist inte. För en gångs skull ska jag leva i nuet. Jag & pontus har pratat ut helt, vi har bestämt att vi ska börja om på 0-0! och vad som händer sen det får vi se :) vi kanske blir tillsammans som vanligt, vi kanske blir bästa vänner, vi kanske blir skit bra KKs, vi kanske går helt åt olika håll* veem fan vet? nej ingen? inte ens jag :) men vad som än händer så är det jag som gör mitt egna val. och jag vet att jag kommer välja det rätta valet som får mig lycklig & som får mig att må bra :)

måste bara lägga till att jag älskar mina söta flickor som finns för en :) nej nu ska börja packa, drar mot gustavsvik & badaaar :D HEJSVEJ


-Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0