vad i helvete ?!?!?

Tror en komet har landat i köping & spridit olycka till mig och sara den här helgen. När det väl händer något, så händer det inte bara en dålig sak utan 45 olika dåliga saker på samma dag :S minns beach rock för några år sen det var min senaste otursdag. Måste nog slå top 10 av väldens mest otursamma dag. Kan berätta kort om den gången.

VI var på beach rock, blev osams, hade ingenstans att sova, hade inga kläder så frös sönder, blev nästan jagad av polisen, somnade på trappen vid folkets hus, bestämde oss för att sova i saras källare, drar dit, inga nycklar, hittar ett ställe att sova på hos en kille, mobilen dör = ingen sov plats.

det löste sig tillslut. den gången. för två år sen. Men fan häller att det löser sig den här gången. Den här helgen har varit ett helvete. Vet inte hur mycket jag ska berätta, mer än att jag inte ville vakna imorse & att jag önskar att jag hoppat från den där jävla bög bron. Så illa äre alltså. Hela den här dagen har gått ut på depp.

Sara & jag var tvungen att ta en fet tröst ätar kväll idag. När man trodde att det inte kunde bli värre än vad det redan va, så blev det såklart det! Som om gårdagen inte räckte så hände det dåliga saker idag också :S Vi har kommit på att det är fan inte bra att sitta still de här tiderna. Vi klarade knappt av 2 timmar. Tankarna vandrar iväg för långt & medans sara planerade att spränga nånting i luften så funderade jag på i vilket hörn jag skulle sätta mig & aldrig resa mig ifrån igen... vad vill världen oss ?

Blir nästan tokig av att bara sitta här nu & skriva. Vill inte tänka & orkar inte. Men idag slog det slint! på riktigt. känner mig helt tom. som om någon har vänt ut och in på mig & skrubbat bort all skit. det är liksom slut på tårar & känns inte som nånting betyder något längre.

varför vänds allt emot mig ? jag har inte ens gjort nått..eller ?// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0