DET SVIDER...

.. att säga att vintern kmr i förtid i år. Rykten säger att det snöade imorse ! :O nej fyfan, inte dags för snö än! Jag är typ allergisk mot snö. på riktigt. Hatar snö mer än jag hatar löshår ;)

Men klart det finns fördelar med vinter/höst man blir på extra mysigt humör. Ligga under täcket och frysa & mysa ^^ sen om någon gör en sällskap är ju inte helt fel *blink* Nej snusksnusk.

I alla fall, så känner jag mig lite sjuk faktiskt. Men bara lite. Blev ändå glad i skolan idag. Fick reda på min frånvaro, vet att vi inte ska snacka så mkt om skolan här. Men blev glad när jag bara hade 10 minuters frånvaro ^^ Kommer typ försent hela tiden men tydligen skriver dom aldrig upp det :O BRA! En sak som jag måste säga är pinsamt, är när man skriver ut på FB vad man fick för betyg på proven... är man inte lite skol-kåt då lr ?

Ska hoppa in i duschen & värma mig lite, sen ut på '' äventyr '' håller det lite för mig själv vart jag ska. ;)förresten, min mobil har strulat ett tag nu, Hotade den igår kväll och sa att jag skulle skicka in den på lagning. Och gissa vad!!! idag funkar allt som det ska ;) kul att den lyssnade! säger ju att man ska ta hand om sina mobiler! FÖR DOM LEVER!!! nån som fattar nu varför jag ångrar as mkt att ja tappade min förra i vattnet ? :( den drunknade lix :( RIP!

// ems

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0