fet-söndag

Alla snackar hela tiden om '' myssöndag, filmsöndag, söndags promenader, söndags middag '' osvosv. Jag har det rätta ordet för ALLA söndagar.. FET-söndag. Vet ni varför ? jo, finns tre andledningar.

1. Man äter upp allt gott som finns kvar från helgen.

2. Man är bakis.

3. Man är ledsen över något, tex att efter söndag kommer måndag = skolan. alltså tröst äter man.

I mitt fall är det ingen av dessa anledningar, icke icke. För vet ni vad ? Jag hade inge gott kvar från helgen :( jag är verkligen inte bakis & jag är absolut inte ledsen över något. :) tvärt om, jag är snor glad ! Sprang ner till hemköp & handlade massa gott idag ^^ så nu glädje äter jag ist ;D Har ett sånt där konstigt pirr i magen. Och jag älskar det :) det kittlas riktigt ordentligt. Nej jag är inte kär. verkligen inte men det är nånting, kan inte riktigt sätta fingret på det :O

Föresten, är fortfarande sugen på att färga mitt hår :( och inte mörk brun som alla andra gör, utan bara lite mörkare slingor så inte håret har samma färg som anstiktet. dvs vitt. -.-' är galet trött på att vara blond. Men sen är jag coskå lite orolig, tänk om håret går av eller vaffan som helst. Mitt är snart nere vid naveln & vill ha längre. Går det av eller slits sönder lär jag flippa. :O Men om jag färgar det så gör jag det hos frissan, aldrig hemma.

Tror ni jag skulle passa i lite mörkare ?nej jag vill inte ha så mörkt som på bilden, var tvungen att göra svartvit annars såg det cp ut.

// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0