Sara är glad :D

Gud vad skönt allt känns just nu :) är hem kommen från en dag shopping med mamma i västerås. Eller rätta sagt en sko shopping, för skor var det ända jag köpte. 4 par skor köpte jag hem :D Älskar verkligen att köpa skor- det bästa som finns faktist! LOVE IT* men ni får se bilder på dem mot kvällen. För nu ska jag möta upp sabina snart- trevlans :)

Jo justdet jag skulle ju berätta lite kort vad som hände igår. Det börja med att vi bestämde oss för att dricka, så vi satt igång med att börja fixa oss. När vi var klara åkte vi till arboga hem till Farmorn. Där var det rätt kul efter ett tag- skratta som en tok iaf. Men han som bodde där var ju lite klen av sig så alla var tvungna att dra vid 10. Då skulle vi ner mot stan till en annan fest som vi tydligen skulle komma in på. Men tyvärr där var det ju bara omogna tjejer som betedde sig riktigt äckligt- usch :) 
Då åkte vi tillbaka till köping direkt & hamna hemma hos amanda, vi var inte alls där länge för vi gick vidare hem till vickan & det var där kvällen sluta också. blev ett jävla farande kan man ju säga ;D men men så är det väl när man är liten & inte kommer in på krogen höhö...


//SARA


Kommentarer
Postat av: Anonym

aina <3 /blomberg

2010-10-10 @ 18:56:44
Postat av: sara

SV: HAHAHA aaa jag är ju jävligt glad på aina blomman ;D

2010-10-11 @ 12:16:56
URL: http://ellesander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0