Svåååårt vaaal!

Ja nu var träningen med goa tjejer från Kungsör över! jag måste säga att det var roligt att träna med dom. Kungsör var tjejer som ville spela innebandy & bli bättre på det. De hade ett högt tempo & ett bra spel. Det svåra var att jag inte allts var van med deras spel. De spelar helt emot vad vi gör & en sak till som var svårt, var att hitta spelarna ibörjan. Man förstod inte riktigt hur dom spela. Fast efter ett tag blev det allt bättre iaf!

Det svåra återstår
- ska jag gåöver eller inte? Liksom jag älskar ju verkligen mina tjejer i Köping! vill ju inte lämna dom :( men nackdelen är ju att det inte allts går bra för oss nu? det känns som några inte vill vinna eller bli bättre & varken tar träningar eller matcher seriöst :/ Det är så jävla tråkigt! och allt gnäll som går om att alla klagar- allt är ju bara skit* Jag tycker iaf att man ska skita i om någon klagar ( ingen som göra det, vi säger bara sanning ) & börja spela boll ist ( då menar jag spela boll inte skjuta upp bollen bara )

Jag vet ju att vi kan bättre! vi är egentligen grymma! men om ingen ändring händer så är jag nästan tvungen att gå över, för jag vill bli bättre & jag vill vinna!

Såhär är jag & mickis just nu- helt jävla virriga på hur vi ska göra!


Kommentarer
Postat av: Anonym

så sant sara<3

2010-10-18 @ 22:55:09
URL: http://kimisabelle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0