om bröstoperationer?

Alltså jag har tänkt på en sak, varför ska det alltid bli som en porr symbol om man skaffar ett par sillisar? liksom att nej det kan man inte göra för då är man en * docka, en flicka som vill vika ut sig & allt vad det är! * tänk om man bara vill fixa pattarna lite större & snyggare när man är äldre för att själv bli nöjd? än att gå med några som hänger ner vid naveln? Jag själv röstar för sillisar i vissa fall ;) iaf om man har bröst som man inte är nöjd med? om man kollar sig i spegeln sen letar efter pattarna & inget hittar, ja klart som fan man vill lägga in ett par sillisar eller göra ett pattlyft & bli nöjd- eller ;)?

Nej men seriöst jag håller med att det är överdrivet att lägga in så man får 2 stora meloner, för det är faktist inte ens snyggt ? det ser verkligen äckligt ut. Förstår inte killar som tänder på sånt, för det ser inte normalt ut. Men att göra ett par lite rundare & mellan stora- det är däremot sexigt :) ja om bröstoperationen blir bra då hihi. Men alltså de är ju inte så att jag föredrar sillisar först, om man är nöjd & har fina pattar klart som fan man ska ha dom :)  Vad tycker ni?


Som lejon kungen är väl inget man ska sträva efter haha,
fyfan man slutar väl som mat ist! usch vad fult! det ser inte ens kvinnligt ut.De här bilderna visar skit bra vad jag menar.
Tänk vad nöjda dessa kvinnor är efter operationen :)?
jag tycker de är rätt att få bli nöjd iaf.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0