Inte redan!!?

Godmorgon!

Medans alla andra har vandrat till skolan sitter jag uppe & kollar på vakna med the voice! Och det är helt sjukt, det snöar i stockholm. De visa nyss när dom gick ut på gatan & då var hela gräsmattan täckt med ett lager snö plus såg man snö komma ner från himlen! Jag kan inte tro det är sant. redan snö :O de säger ju att det kommer bli den värsta vintern som vart på 1000år- hoppas det inte är sant!

Jag vill inte, jag vill inte, jag hatar snö :O okej det var kul när man var liten men inte längre! visst det är också mysigt när det snöar på julafton. Men då kan det börja snöa 2 dagar innan & sedan försvinner snön 3 dagar efter eller nått? :) 

Nej men seriöst snö är verkligen inte jag! det är kallt, man blir blöt det är allmänt jobbigt när det kommer in snö inom tröjan eller att man får en snöboll i huvudet. Och inte åker jag nå skidor eller så häller för då bryter jag benen av mig haha. Nej men gud vad negativ jag låter nu :P

Men om jag ska vara ärlig så är jag en tjej som vill ha varmt- jag älskar värme! därför älskar jag att åka iväg utomlands då man kan ligga på stranden om dagarna & känna hur huden blir varm & lite smått bränd. Då man kan känna den varma sanden tränga sig in mellan tårna, då man kan ligga på en flytmadrass & flyta på havets vågor! Och sedan på kvällarna då man fixar upp sig, när man hör alla klubbar dunka musik & alla olika färger som kommer inifrån disco golven. När man är omgiven av en massa olika folk & bara njuter av livet! Det är verkligen något jag älskar- jag menar de, ÄLSKART!


-

HJÄRTAAAA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0