HEEEELG!

Jo, det är sant. Tre härliga dagar ledigt nu :) fyfan va skööönt! ;D Hände inte så mkt i skolan, körde mest lekar & sånt där skit. Fast det var kul ^^ Snart blire att inviga helgen med en kibbe... IGEN! tycker inte ens om det längre :( bläääää. sen blir att feta ner till träningen. Är inte taggad på det kan jag säga, men vad gör man.

Förresten så har jag inte fått tag på sara häller :S vet inte omdet är nå strul med tellen, man vet ju aldrig med henne. Hon kanske glömde den hemma. Förresten hade jag första lektionen idag i Företags ekonomi. Det sög ju värre än värst. Läraren ( som jag inte vet namnet på ) var heeeelt upp & ner vänd. Tror inte riktigt han visste vad han höll på med. ajaj.en bild från en av lekarna ;P 10 HR, fast det är bara halva klassen.


förresten så träffade jag ju läkaren idag, säger bara. DRYYG ! dom sa att jag skulle vara där klockan 8 & jag var faktiskt där 07:58 !!!!! med den där tanten ( skolsköterskan ? ) sa typ såhär

jag: jag hade tid här klockan 8..........

tant: jahaaaaaaa :O:O:O men du, läkaren har inte kommit än * mingelfinger *

jag: nehe, okej ?

tant: jaaaaa, så du kan sitta däääääääär * visar med mingelfingret * så kommer läääkaren snaart. Vad går du förresten ? HV `?

jag: va nej HR ?

tant: jahaaaa jaaajaaaa * minglar iväg *

asså det lät typ som att vi väntade på kungen lr nått, kan ju säga att det verkligen INTE var kungen. satt där i fan en halvtimme innan jag fick träffa en random gubbe som skulle '' undersöka '' mig, om nu undersöka är att lysa med en lampa i munnen & fråga om man mådde bra, svårt att göra det där nån gång typ på rasten ? jag missade faktisk en kvart av min lektion. Inte mig emot iof, ;P haha. men störd tid iaf.


// EMS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0