hej idioter

Jag hatar livet på morgonen. Jag drömde, precis innan klockan ringde, att jag dränktes i en hink vatten. Och när jag vaknade  önskade jag att drömmen var sann, men va den det ? NEJ! jag överlevde drömmen och blev tvingad att gå upp klockan sex när fitt luren ringde. Ska nog nästan ta att börja fundera över om jag ska ställa klockan på sju & komma försent jätte mkt. Men min kontaktlärare sa till mig att jag inte borde få nån frånvaro alls dom närmsta veckorna eftersom jag va utomlands en vecka. jävla kuk

jaja, snart bär det av till skolan där jag ska sitta & pina mig igenom företags ekonomi i en & en halv timme typ med en lärare jag inte ens kan namnet på. Man märker ju att han inte har alla nere på jorden & nån sa till mig att han sög. Fattar ju inte ett skit av dom där lektionerna & sen äre massa matte med där. Och har ni sett mitt matte betyg ? herregud säger jag bara, att jag ens kom in på ullvi är ju ett mirakel!!!!

och jag bara pratar, förresten. Det är nå fel på mig, eftersom att jag knappt får nån sömn längre, så lever jag på cola & nutella. Åt det heeeela dagen igår, & burken är snart slut... som jag köpte igår. & två liters colan.. som jag köpte igår. ÄR slut. vad äre som händer ? sommarlov ? någon?
dom här i en hel dag till :S eller OJJ vänta TRE ÅR TILL....

// emss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0