SVAR #2( sry att texten knappt syns )

Men iaf, vi startar den här as tråkiga morgonen med en liten svar på tal. Nån stackars ensam EMO har skrivit en hälsning till ett inlägg ems skrev... nämen OJ 2009 ;D herrejesus, vad är det med folk som rotar i arkivet ? :O snälla läs på lite, vi hatar emos. Ni får kalla bloggen '' emo-hatar-blogg '' eller vad fan ni vill för vi skiter it. Ska ta och skriva det i presentationen ;) men iaf, hur seriös var hon med det där inlägget igentligen ? 40 % humor & 60% sanning. Lite små roligt att folk tar allt om emos på så jävla stort allvar ;D men det är kul :) att man kan påverka liksom ^^

Men iaf så råkade vi se nu att ditt IP nr råkade komma med också ;/ sorry... men du verkar ju gilla uppmärksamhet.. som alla andra emos gör :)att du känner många emos ? jaha, ja vi förstod nästan det :( tråkigt.
Ville bara säga tack för att du gjorde vår morgon mkt bättre ;D kmr gå runt nu hela dagen med ett leende på läpparna och tänka '' fan vad kul att vi äger en blogg som påverkar folk ...på ett BRA sätt '' ^^ vi älskart (y)

// ellesander

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0