sverigedemokraterna

Jag kom nyss hem från skolan, tittade nyss lite på as gamla avsnitt av top model. Men asså, vem har textat det programmet ? :S det va ju helt fel alltihoppa. haha ?

Nej men skolan idag var inte så jobbig, man känner av tröttheten när man kommer hem & sätter sig ner. Asså fan va träningsvärk man får av dom där jävla trapporna. :S finns det inte en hiss ?nu till lite mindre roliga saker, idag i skolan skulle vi också välja till valet, inte för att våra röster räknas. Men dom vill tydligen kolla lite vad ungdomar också tycker. Jag skiter verkligen i det där valet. Orkar inte ens bry mig, iaf inte nu när jag inte får rösta på riktig. Så jag röstade blankt. MEN , vet att vissa tänkte rösta på SD. Vad jag har fått för mig så hatar typ alla SD och alla tycker typ att dom är skit rassistiska. Jag trodde ärligt inga unga tänkte rösta på SD, men tydligen :O. Gamlingarna är väl dom som röstar mest på det där, dom tänker bara på invandrar frågan & den där med att pensionärer ska få mindre skatt.

såhär stod det på deras hemsida.

'' En kraftig begränsning av asyl- och anhöriginvandringens omfattning till en nivå som inte är högre än den i våra grannländer Danmark och Finland. ''

De tycker alltså att man ska ta in mindre invandrare i Sverige. Det låter ju rassistiskt i mina öron iaf, men kan också förstå. För varför ska sverige ta emot flera än Finland & Danmark ? För dom har varken jobb eller pengar när dom kommer hit. Sen att sverige langar in fler & fler utan att kunna ta hand om dem är ju helt stört. Jävla skallepär som sitter och gör det  Det är inte kul för någon, inte för dom och inte för oss. Jag vill inte säga för mycket, för jag är inte direkt insatt. Men titta bara på Rosengård i Malmö... typ 12 åringar som går runt med varsinn Magnum :S ingen svensk vågar gå in där, går man in där utan att vara polis med skyddsväst & hjälm så kommer man aldrig ut därifrån. Sen om vi vänder på det, vi säger att sverige hamnar i krig & alla måste fly, till deras land ist. Hur skulle dom reagera. ? och hur skulle vi bli behandlade. Jag tycker att vissa borde uppskatta sverige mera än vad dom gör.Betyder ändå inte att jag skulle röstat på SD. Kanske om jag var pensionär, mindre skatt bby (:

// emss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0