tråkigt..

Ni kanske har märkt att jag har ändrat färgen på bakrunden ? nää, det syns inte så mkt kanske, men grejjen var den att jag tidigare ikväll fick hetts och ville ändra design helt plötsligt. Fick upp en nya massa ideér men allt sket sig. Orkade helt enkelt inte, sen sitter jag fortfarande här med pyjamas eftersom jag inte ens har klätt på mig idag & då kändes det som slöseri att sitta & börja grejja med en design.

Plus att klingan bad mig göra en till henne för typ 2 veckor sen, och jag vet att jag är as seg på sånt här. Men asså. Förra veckan hade jag massa annat att göra, så hade inte tid med annat helt enkelt. Men hennes header blir klar i veckan (: hon skickade jätte fina bilder på sig själv till mig som är skit roliga att använda & jobba med ^^.

Nu ska jag äta nånting, sen ångra mig lite till att jag inte gjorde nånting idag :( lätt en av mina 10 sämsta helger hitills.

Varför vänder allting när skolan börjar ? :O på sommarloven är allting så jävla bra, det är varmt, man umgås med folk, träffar nya människor, gör saker man aldrig skulle gjort förut, tappar mobiler i vattnet, missar tåg osv osv.

Sen när skolan börjar så blir allt SKIT !! allt bara försvinner, ALLT!! värmen, solen, brännan, sommarkläderna, alla sköna fester utomhus, någon man börjar tycka om. Det suger, därför hatar jag vintern. Det finns inget bra med den. Det är kallt, det regnar, massa plugg.

Lätt att jag skulle vara en björn om jag var ett djur, sova bort hela hösten & vintern JA TACK! inte ens julen är kul . värdelöst.

// ems


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0