Gran Canaria resan!!!

Nu är jag hemma i det kalla gråa SVERIGE! känns sådär- både skönt & tråkigt. Det roliga med att komma tillbaka till Sverige är enbart för att man har så söta vänner här (A. annars hade jag vilja bott kvar i Gran canaria, fyfan vad skönt! Jag trivdes skit bra där, sola på dagarna & nätterna ska vi inte nämna ;) Grymt party ställe säger jag!! Vi drack nog alla dagar förutom 2 dagar- OOH YES sara like! Men en dag lördagen tror jag det var ? då blev det nog lite för mycket för både mig & pontus. Jag kan ju säga att vi kriga om toaletten när vi kom in på hotellet & jag är seriöst haha! Men jag ska försöka berätta så mycket som möjligt- jag har så mycket att säga för jag hade en grym skön vecka :)

Så vart ska jag börja? Första dagen där så träffa vi ett par som kom från norge, de kom fram till oss när vi låg i poolen & fråga om vi ville ha tekila- ja varför inte? Och på kvällen blev det så att vi gick ut med dom. Precis vid vårt hotell fanns ett ställa som hette Kasbah där det var fullt med klubbar.  rått bra drag var det där ;D men iaf så börja kvällen med att vi gick till en klubb, drack drinkar & champagne plus lite het dans. Så kvällen var bra så långt, men om den sluta lika bra det vette fan! Tjejen från Norge börja bråka med ungefär 5 andra tjejer, de börja dra henne i håret & slå henne - då fick man allt hoppa in & hjälpa henne! Och en gubbe som ägde en klubb kom ut & börja slåss, han fick ett bra slag på pontus - så att han fick en stor fläsk läpp :( det var helt vilt. Men vad mer ska man säga? vilken jävla första dag vi hade. Spår kanske är ett bra ord haha? Men dagen efter hade vi det skit kul där, med mycket dans!

Nån dag efter gick vi till ett annat ställe som hette Yumbo, riktigt stort ställe! Men det roliga med det stället var att, alla klubbar på hela neder våningen var gay klubbar! Gud så roligt jävla folk man fick se där & galet mycket bögar. trodde inte det fanns så många? Pontus var ju rätt rädd när han gick där haha, en smäll på rumpan fick han allt ;D jag får inte glömma att vi hade 2 bögar som kom från stockholm på vårt hotell som vi drack med en kväll också plus Norskarna då, fyfan man märkte verkligen att de var bögar. Riktigt roliga var de måste jag säga :)

Nej men seriöst Gran canaria resan var grym! resan bjöd på nästan allt. mysiga nätter med pontus oså- rawww ;) Det är verkligen ett skit bra ställa för ungdomar som gillar att parta fett hah like me ;D ett ställa jag kommer åka till fler gånger!  Men måste säga att shoppingen där var kass! hitta inte ett skit, så ni behöver inte fråga om jag köpte nått- det gick till annat. Nu vet jag inte om jag har så mycket mer att skriva om- det kommer väl senare isf :)

Lite bilder då!


 En liten del av kasbah*
Yumbo party ställa för bögar mest kanske? där kan du se sånt här,
inte jag som har tagit kortet, tog det från en annan.


De som kom från Norge!


Roliga shower överallt- Måste berätta att en klubb ägare fråga mig &
pontus om vi ville jobba där hihi! ( pontus skulle jobba som gay strippa ;D skoja )


Alla GODA JÄVLA DRINKAR SOM JAG KNARKA :)


Tuffa ligan :)  ( fick inte bild på de 2 bögarna som var på samma hotell )


Det underbara havet & den sexiga solen<3


ÖKNEN* 


Redo för party !


Och ja många mysiga nätter med ponta blev det också- whoow ;)
Imorgon kommer Bild bomb från resan på mer saker!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0