det finns en viss gräns...

godmorgon :) äntligen är man helt utvilad efter helgens bravader!! Skulle kunnat sovit längre, men fick dåligt samvete när det är så fint väder ute :) det är ju nackdelen med fint väder ;) man kan inte sova så länge och kasta bort dagen. Därför ska jag snart ut och sola. Solen måste bara komma till altanen sen kan jag gå ut.

Igår var jag skapligt sliten alltså. Va nästan avliden så dåligt jag mådde! Och så har jag ännu en gång insett något. Jag kan ta mycket skit, då menar jag mycket. Men alla har en gräns, och min gräns är nådd. Att ge någon chanser är fan nått jag ska sluta med :O det är fan bara jag som ger det. Själv får man aldrig någon. Det enda man får är skit. Men nej, nu säger jag stop! jag ska fan inte behöva ta mer. Snipp snapp slut så var den korta resan också slut.

och konstigt nog, så mår jag helt plötsligt mycket bättre :) jag ska inte ha någon, ska vara ensam, leva livet och göra vafan jag vill. Gud det där var nog det bästa jag sagt på länge ;O ne men nu ska jag ut i solen :)jag klarar mig bättre ensam, frågan är bara, gör jag rätt val?

// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0