det kliar i fingrarna

Är så sugen på att göra en rätt dum grejj ;P tänk er '' meangirls '' och '' the burn book ''. Något som skulle skrivas i den har jag lust att skriva här. eller ja på ett ungefär. ;)

Nej jag hatar ingen, nej jag vill inte slå någon ( jo ) osv. Men kom nyss på att tänka på en sak. WHATS UP MED ALL DEN HÄR HYSTERIIN MED EMOS? :O trodde vi hade rätt ut det där för länge sen och lagt det på hyllan :P men tydligen inte, still så är det stackars dumma bortglömda människor som lyckas känna sig '' kränkta '' av mina SANNA ord om de s.k emosarna.

Jag behöver inte försvara mig för något jag har skrivit, skulle utan att blinka kunna dra upp en ny '' 10 anledningar att hata emos PART 2'' rakt uppp och ner. Vad är grejen? Jag skrev listan för att... ja oj VÄNTA. FÖR ATT JAG TYCKER SÅ ?!?! ändrar mig aldrig.  Skrev det inte direkt för att provecera, men titta! jag lyckades rätt bra ändå ;) 1-0 till mig.


'' bara för att man är emo skär man sig inte '' ne jag SER det. :(

Men nu till saken, jag drar alla emos över en och samma kam. Jag skriver inget slags personpåhopp eller vad det nu kallas. Det är inte mitt fel att alla emos som läser tar åt sig. ;O liksom det är ändå bara NI emos där ute som tar åt er, för alla kommentarerna är från just emos. Men kommentarerna jag får, som då är riktade mot MIG, är ju mot mig personligen. När kommer en hatgrupp mot mig på facebook upp liksom ? :P haha, nej men så jag tänkte såhär, varför kan inte jag göra likadant ? ;) hänga ut varenda jävel som sagt sådär om mig. just för rättvisans skull :) alla vet att jag är en ängel, och världen ska ju vara rättvis till viss del (a)
så...varför inte? skit ska skit ha.

PAYBACK IS A BITCH!!


sådär lite bryr jag mig om emos.tyck inte att jag är fördomsfull nu, jag är inte det egentligen, men just den här sortens idioter tål jag inte. Mitt liv är fan inte heller perfekt, men jag ser inte ut sådär eller söker den sortens uppmärksamhet, som jag alltid har sagt. Mår man riktigt dåligt som nu dessa människor påstår! så håller man tyst om det, och skriver verkligen inte ut det på internet. På typ flashback. Det är sånna som ni, som gör att vi har något att skratta åt.

en gång för alla, va bara tyst ;)


// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0