Sooony bög ericsson k*k vivaz f*cking PRO ?? driveru med mig...

O.B.S är du känslig mot hårda ord, eller tycker jag är ytlig, dryg och en fjortis.. läs inte vidare O.B.S


ÅH, TJA tack för att jag någonsin kan få en fullt fungerande NORMAL mobiltellefon som jag INTE behöver lämna in på lagning. Whats up med dessa japaner som inte ens kan bygga bra mobiler? fyfan alltså! lackar ju bulle nu så det bara skriker om det!

Min förra från sony ericsson, som jag la ner en förmögenhet på.. fick jag lämna in på lagning efter typ 2 veckor. Varför? jo för att displayen vägrade släckas så batteriet gick på högvarv och brände sönder skalet. BRA!! Ja, sen pajjade den igen, gick inte att skicka sms. Men då orkade jag inte lämna in den på lagning, varför? JO för då får man leva med en sån här modern lur.... i TVÅ veckor!

Rätt åt mobilen att jag tappa den i vattnet !! DÖ MOBIL DÖÖÖÖÖÖ!!! ja och nudå? Jag köper en mobil. IGEN efter 4 månader, på avbetalning, som jag dels måste betala SJÄLV! vilket gör att min mobbe räkning ligger på 400 spänn i månaden :O så det enda jag har att leva på är 600!! och folk klagar på att dom har lite pengar :S Inte nog med att mobilen förstör halva min ekonomi så pajjar den allt annat också ??!?!?!? först, slutar den låta när man får sms, ingen vibration, inget ljud NADA! nehe, då visar det sig att det är minnet som fuckar upp allting, så man måste radera sina sms för att ljudet ska funka ?? störst. Jaha, och nudå? ja nu har USB-kabeln lagt av helt. Så går det att ladda lurefan? ehh, NEJ? det är nå lagg i den så man får sitta som och dra den in och ut flera ggr innan den laddar.

Nej så vet ni vad? jag ska köpa en nu tellefon NU !!!! kvaliten är så sop dålig så jag mår dåligt, och jag är så jävla arg just nu !!!!! Kan folk bygga helikoptrar som kan flyga upp och ner ska dom väl fan kunna göra en mobil som funkar! jävla idioter....

btw, jag har klippt mig, 10 cm dead and gone. skönt.

// arg tjej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0