SVAR PÅ TAL. - till bortglömd människa

Hej '' Anonym '' ! varför så bitter ? ;O tappat Plånboken ? ajaj, Varför skulle jag tycka det är roligt ? haha. Du däremot är riktigt skojig. ;) OM du skulle vara mina föräldrar ja, tacka gudarna för att du INTE är det. Sånna här kommentarer är så jäkla pinsamma. Folk som försöker sätta mig på plats och ställa mig mot väggen :P Som för det första inte känner mig, men som '' går på min skola '' HAHA!  Det här inlägget placeras LÄTT i den här kategorin. '' Ems humor '' PÅ HÖG NIVÅ! ;D

Ne men ibland undrar jag vad det finns för människor här i världen :) som ens orkar ta åt sig av ett sånt inlägg. Det finns smarta människor, som förstår '' jaha, men ems är inte sådär egentligen '' sen finns det sånt folk som DU som tänker '' jävla idiot '' och det är ju nästan sorgligt att du kallar mig pinsam. Titta på dig själv ;) kommenterar sånt där OCH blir uthängd i samma veva, det måste kännas riktigt bra. Jag gör det inte för din skull, nejnej. tro inte att jag bryr mig om dig, för mig är du en fis i rymden liksom, gör det för för läsarnas :) så dom har något att skratta åt.

Men iaf, så har inte du någon rätt att kalla mig bortskämd och pinsam, jag står iaf för vad jag säger. Och jag tänker visste kontra med att du är anonym.. för att..oj.. jaha vänta.. DU ÄR ANONYM! '' klart jag är anonym när jag skriver sånt här'' vadå är du rädd eller? våga stå för vad du, någon stackars random, säger innan du yttrar dig.

Men som sagt, lek inte duktig och varför skulle jag ändra på mig tack vare din lilla betydelselösa kommentar. ? :P Kan inte vara lätt och vara dig och gå runt och vara avundsjuk på mig. Du känner inte ens mig. Och det gör ju bara saken ännu roligare. ;) Vilket tråkigt liv du måste ha, som går runt och tänker på alla andra, som du häller inte känner. Varför ska jag tänka på de som inte har någonstans att bo? när jag har det. Ska jag bo på gatan för att dom gör det eller vad försöker du säga? Gör det själv ist om du bryr dig så jävla mycket. duktighetsminister. Och du tycker sara är sjukt fin?  ja det är hon. Men hon skrattar ju nästan mer åt dig än vad jag gör. Hoppas det känns bättre nu iaf, så du vet hur långt ner på listan du ligger i båda våra ögon :) För närmare oss än såhär lär du ju aldrig komma. Ibland så måste man vara egoistisk.

Så nu kan du ta ditt pick och pack och trippa härifrån. :) du får gärna komma tillbaka och slänga en ny kommentar. Så vi får skratta lite mer. ;)tills dess så bjuder jag på en bild som jag tyckte passade bra in på dig.

Det här är en blogg, en ytlig blogg ingen jävla dagbok.

hej sålänge :) ha en trevlig kväll allesammans!

// e

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha jag har ingenting emot er , har väldigt svårt för att ogilla människor men det är skillnad på att ha en ytlig blogg med obetydliga inlägg, och en ytlig blogg med inlägg som kan störa många andra, tex det inlägget jag kommenterade.. och förmodligen bryr du dig eftersom du tog bort kommentaren. och snälla kom inte o säg att jag är avundsjuk på dig, är jag avundsjuk på någon visar jag inte det genom att skriva såna där saker? haha och du vill att man ska förstå att du inte är sån egentligen, hur ska man kunna räkna ut det själv? ni har väl en blogg för att få läsare och det är inte bara läsare som känner er, och om du då skriver såna saker är det klart man tror att du är så som person. vad jag menade med att du ska tänka på de som inte har någonstans att bo, är att du borde vara glad över att du iaf har någonstans att bo överhuvudtaget. men men här fick ni er kommentar och jag hoppas ni fick er ett gott skratt

2011-04-12 @ 17:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0