vilken jävla timmerstuga!!

Festen igår kändes som en blanding mellan ''after ski'' i åre och american pie ( den dåliga versionen ) Direkt när man kom in där, kom den första tanken upp i huvet direkt '' den här festen kommer spåra ''

Ja men det blev ju typ så :) efter en timme så hade redan ett bord gått sönder och utanför hade typ trappstegen pajjat. haha. som jag skrev tidigare på bloggen så hade jag ju cp ont i huvet, och smart som jag är så glömmer jag ta piller innan vi åkte, så hade typ migrän när vi väl var framme på festen, som förövrigt låg mitt ute i skogen ? :O Ne asså, jag hade inte så roligt. Med tanke på att jag var nykter, ont i huvet & så stog dörren öppen så varenda kotte därinne frös ju sönder ;P haha. Tror jag har fått allvarliga köldskador nu, men det är fint ;) Men lite kul vare ju att kolla på alla fyllekajjor! Tror en del ångrar mycket imorgon! haha lite sköna typer stötte man allt på ;)

Väl hemma så somnade jag direkt! och nu har jag nyss kommit hem efter ett pass på gymmet & solning :) hihi.. ikv ska jag göra en busig sak ;) ni får veta senare.! håll utkiktyp så såg det ut. KALLT!!

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0