ännu en dag på praktiken.

Hallå :)

dagen spenderades igen på praktiken :P dagarna går så snabbt när man är där. Sen efter är man helt pajj, som jag är nu. Trasigare än en trasdocka :) därför ska jag snart ge mig själv en belöning, ger mig själv en snabbare död, genom att gå till solariumet ;) förresten angående solarium, orka att alla tror att man får cancer av det :P jag solar rätt ofta och jag har inte cancer hihiiii ^^ sen vadå 18 års gräns ? :S:S:S jag är ju ändå 18 snart men alla som inte är det då ? sen att dom säger '' hade solariumet uppfunnits idag hade det aldrig blivit tillåtet '' eh, sådär säger dom om alkoholen också. Förstå vad tråkigt folk skulle ha utan alkohol ;) ne men tkr det är töntigt med sånna som inte vågar sola solarium för att man får cancer, dom sa ju förut att mikron typ ger ut farlig strålning det med ? fan allt man gör ger väl isf ut farlig strålning, mobiltelefonen ex. men på dom står det inte '' mobiltelefoner dödar '' som det gör på cigg ???? aja

ja ne, massa text som vanligt. taggar inför fest på lördag ^^ blev ändrade planer, inte bestämt mig än om jag ska vara nykter lr inte :/ jobbar ju på söndagen men det kanske inte gör något ? vi får see :)

ska kanske baka paj nu duktig som jag är , sen äta upp hela skiten och jäsa som fan i sängen efteråt. Låter som en bra och välförtjänt belöning efter min HÅRDA dag. ;)

går inte att ladda upp nån bild heller ;(

// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0