avliden..

Vart ska jag börja? känns som halva min kropp är kvar i Magauf... varit vaken nästan 36 timmar nu, eheheheh inte ens trött liksom. Men alltså hur ska man beskriva den här veckan ? Det finns typ inga ord, bargatan på Magaluf kan vara det sjukaste jag har sett vad gäller fest. Det går inte en sekund där utan '' fullt ös medvetlslös '' mottot. När vi kom fram på hotellet 10 på kvällen så var det första vi gjorde va att dra ut och festa, det blev grabbarna grus varje dag från dag ett ! där vi även festade till 6 imorse. GG är det bästa stället någonsin! BÄSTA!!!!!!

men iaf så är min kropp kaputt, done, finito. Vill inte dricka sprit på typ 7 år känns det som just nu, fan det är det enda vi har druckit! Aldrig blivit bjuden på så mkt alkohol häller, dom vi var med från vårat hotell gillade alla leka glassiga så dom beställde hela tiden in helrör efter helrör. och det är ju najs, sen fick man ju en del gratis shotar och drinkar av dom snygga bartnderna därborta. Åh gud vad jag kmr sakna det där stället alltså. Men nu väntar fan sängen... ska sova bort hela dagen imorgon.... 7 dagars fest till tidigast 6 på morgonen med typ 4-5 timmars sömn varje natt. jag är trasig. godnatt!

måste bara säga, morgan, johan, mitch, mr jones, göteborgarna, rasmus, erik och alla andra. tack för en as grym vecka och tack för alla förfester på balkongerna, och tack för allt gratis dricka och gratis taxi resor. haha CHILL!<3fler bilder kmr sen

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0