Får panik.

Alltså, mitt huve har fått spel. typ trauma lr nått. Varenda gång, och jag menar varenda gång, jag hör min väckarklock-signal på mobilen vill jag bara dö. Signalen innehåller ett minst sagt konstant plingande.. typ som kyrkklockor eller nån låt i en sorglig film.. så. vad består inte min vardag utav ? jo, 1. kyrkklockor. 2. sorgliga låtar i sorgliga filmer. 3. Cykelklockor utanför mitt rum 4. SJUKT drygt sorglig musik från Tv rummet där mamma hänger..

mitt.huve.vill.dö DIREKT jag hör den där pling-plong sången så får jag alltid den där ångest känslan som man får när man måste gå upp på morgonen :O hur drygt är det inte ?!?!?! ska seriöst byta signal. Kommer ihåg när jag var mindre så hade jag en väckarklocka där radion sattes på när klockan ringde. Den funkade ju bra till en början, ända tills täckningen till själva radion fuckade ur och man vaknade till ett sjukt hårt brusande ist för musik, men aja :P

Ne men ska jäsa i sängen nu med sallad och godis och en film. Skäms ju lite för jag är så lat och inte orkar ladda in bilder från mobilen ;P usch vad dåligt av mig !

det får bli en klassisk magaluf ist.kanske en av mina favvo-bilder. Erik och göteborg i ett nötskal. Erik försöker le lite sexigt och putar lite med rumpan, så kommer Göteborg ( fick aldrig reda på vad han hette ) med värsta rock posen och kaggen med chips tuttar!! plus en bers och FAKE brillor i tröjan hahah åh vad jag saknar dom ;( ( notera Göteborgs flip-flop )

härliga tider. ;)

// e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0