blond blev lite blondare.

Jo ja, igår hade jag som sagt fullt upp ( med stora bosktäver.) Lönen kom igår, så blev en trip till köpings kära H&M, tänkte att jag skulle bränna pengar, man mår ju sjukt bra då ;S Men hade dom ens nå snyggt? nej typ inte, blev bara två tröjor, plus att jag fick ett presentkort från H&M laddat med 50 spänn ??? sen när ger butiken bort presentkort, så då gick jag ju liksom plus 50 spänn. Då kändes det ju mindre bra igen, eftersom jag spenderat för lite pengar -.-''' men för att jämna ut det här kaotiska 50 kronorna så gick jag raka vägen in på biggan och köpte blond hårfärg ;) oh ja, jag blev blondare. är mkt mkt nöjd! Det liksom lyser '' dum '' om mig nu och det är ju det man strävar efter ;);)

hihi, sen idag gav jag köpings extremt fattiga butiker en ny chans, tog med mig nadja ut på en runda och hittade...inte ett piss!!! vad är det med det här jätte dåliga utbudet?? KAOS!! gick iaf till skinngubben som endast har massa dyra kenza jackor osv hittade iaf ett par nya vita tygskor. haha. hittade ett par likadana jag redan har, så la jag dom bredvid skorna jag hade på mig som...aa tro mig en gång var vita. HAHA mina skor liknade något jag hittat på tippen om man jämförde med det språjlans nya. det första nadja sa var '' fan va äckliga !!!!! '' tror hon är den mest ärliga av alla jag känner ;P men skorna hade faktiskt varit i magaluf en vecka och där är det allt annat är rent! hade ju inte suttit fel om man va där nu och fick svina ner dom nya tygskorna. haha! ne.. men efter jag hittat skorna så tog jag och nadja en fika på stan igen, så fick jag spendera lite mer pengar.. bara lite.

men ajjaaa, jag babblar som en idiot. ska ta bild på håret sen så ni får se och KANSKE en bild på skorna.balkongen på vårat rum! skönt det var att bo utan päron en vecka! trivdes som fina fisken ;) men dom där jävla äckel svin myrorna gjorde så jag fick tokspel, på riktigt.

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0