galet speedad #2

Lugnat mig en aning...fast ne. Har iaf ordnat allt inför imorgon, nya brillor, käk osvosv. Bara tvätten som jag ska hämta snart sen packa väskan, kan ju vara bra? Städa rummmet, duscha så får vi se vad klockan är då när allt sånt är klart.


Har inte ens haft tid till att ens tänka på att det är soligt väder idag, det är ju galet varmt? Men jag och sorra flyr mot liiiiiite varmare ställe. Asså jag känner gladheten i mig själv nu ;) fyfan vad äckel kul vi ska ha!!!! jag kan inte rå för min enorma skadeglädje för alla andra som INTE kommer få hänga med på den här galna resan, dvs ingen kommer få reda på vad som egentligen kommer hända där. Inte för att vi vet det själv ;P Men har en skaplig känsla att det förmodligen kommer bli vilt. Två dumma blondiner...Mer behöver jag inte säga :) hotellet vi bor på ska tydligen nästan bara ha svenska gäster. perfekt! Jag är inte ens där än men jag vill inte åka hem igen!!

ni har rätt folk, vi kommer inte komma hem. Vi skiter i planet och skaffar lya där !!!!!

ska tagga nu med massa musik och skit. ;)) ladda kameran också huhuhu, ni vet det kommer bli som filmen baksmällan när man kollar på bilderna en gång och sen lovar varandra att radera dom ;) haha. ses senare!bild från cityfestivalen, jag och sara aggerar armstöd åt för full norrlänning som ville ha lite kul i rampljuset ;)

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0