KAOS på gg.

En lugn dag på jobbet.. naaaaaaat. Aldrig varit med om så mkt folk på ett sånt litet cafe , aldrig varit på väg att bryta ihop sådär hårt, fick typ våffel-breakdown big time. Självklart bara för att det finns, så ska alla som inte äger ett våffeljärn gå till gammelgården för att få en våffla, coh visst det är ju bra para för oss liksom. Men wtf? jag har gräddat MINST 70 st våfflor idag, handskats med skit lacka kunder som har klagat på våffel tiderna som små ungar ??!?!?!?

jag fick hets, och ville börja gråta typ. Men hur hanterar jag stress ? blir skit förbannad och vill typ döda kunden.... undrar egentligen varför jag valde en hotell och restaurang linje när jag har sånt här temprament alltså!! och skäller man på kunden är det ju inte direkt bra rykte, inte för att jag gjorde det. men åååh bra sugen man va!! speciellt när dom klagar på mig och mina våfflor. VAFAN!??! två våffel järn med fucking 20 våfflor på kö ? vet svenska folket vad betyder ???? slå upp det i en ordbok, TÅLAMOD någon ? kanske? inte ? NEHE SLÅ UPP DET OCKSÅ!!! för i helvete, den gamla generationen har ju så jävla brottom hela jävla tiden. se det från min sida någon gång.

En kund som väntat på sin våffla i minst 30 minuter sa till mig '' gud, du ser ju helt färdig ut '' när hon äntligen fick sin våffla, vet inte om jag ska ta det som en komplimang, då syntes det ju iaf att jag hade kämpat arslet av mig för dom där våfflorna, tack iaf att någon såg det. Så dom inte tror jag latade mig bakom våffeljärnen för det gjorde jag verkligen inte!!

...sen kom det en annan kund och sa '' jag har väntat på mina våfflor nu jätte lääääänge , har ni inget system ? '' sen ger han mig den där pappa liknande dömande blicken, typ som att han befann sig på en nivå högre än mig, så jag svarar honom vänligt och lugnt.. '' nej tyvärr vi har inget system just nu, det är väldigt mkt folk som du kanske kan SE ? '' så ger han mig den där blicken igen och svarar med världens bitchigaste gubb attityd '' men skaffa det då ?!?!?!?!?! '' vet ni vad jag hade lust att säga då.. '' SKAFFA ETT JÄVLA VÅFFELJÄRN FATTIGA GUBBE !!!! ''  men så otrevlig kunde jag ju inte bara vara, tvingade fram ett leende och nöjd och belåten gick han ut efter att ha gett mig en , enligt honom bra, utskällning... om han bara visste hur hårt jag skulle kunnat sänka honom så hade han aldrig yttrat sig, han borde varit glad att jag hade jobb rollen på mig och inte privat person rollen. Har en skaplig migrän huvudvärk nu medans jag sitter och irriterar mig över svenska pensionärer, fyfan va jag ska dra från det här fattiga svenne landet snabbt som attans!! ibland skäms jag över att vara svensk. usch!!!

men trots den här dagen så är ändå gg bäst, ville bara fly därifrån idag. huhu . får man extra betalt när det är extra mkt kunder ? inte? nehe, fandå..

// e

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0