Magaluf-dag2

Vi vaknade som två par lik! festade till 10 på morgonen sov 3 timmar för att ta oss upp till poolen för att sola. När vi kom ner till poolen kände inte de andra ens igen oss, för att vi såg så slitna ut HAHA. Dröjde inte länge innan vi gick in igen & sov alltså haha!

Vakna upp med en myrparad inne på toan. De käka på en spindel vi dödat kvällen innan, mysigt ;) blev skapligt med sanering inne på vårt hotell. Ems lacka inte ens mycket. Gjorde iordning oss & gick ut mot marknaden eller vad man nu ska kalla det :) tro det eller ej men vi käka donken som vi gjorde i 3 dagar! GOTT ;)  hade ju inte ens ork till att leta efter nå mat ställe fast det fanns 100 st på samma gata haha. funka det med :D

Vi vände ju på dagarna helt, man längta ju till kvällen/natten. Det var ju då vi vakna liksom. När vi kom hem till hotellet börja vi dricka & gick upp till grannarna igen. Blev öl spel fast på norska viset ;) Där efter vid 1 tiden kanske? drog vi till Grabbarna grus (GG ) med våra kaninöron, körde vi all in! blev bodyshots mm... grymt kul! kom hem vid halv 8a tiden. 

Vi får inte glömma att vi körde tjuren med vårt coola gäng ;) jag & Ems på samma tjur. var det roligaste jag vart med om HAHA. vi flög överallt, tror nästan pattarna flög ut där ett tag ;) nej men shit vad vi & alla skratta. Vi träffa på steffe den dagen också tror jag- sköna grabbar det där! 

Ibland får man spåra!

Förfest* 

Rasmus & jag


Jesper & morgan


Jag, Ems & Erik


Inne på E4 innan GG.
Erik, Jonas & JohanPå GG*
Inte ens varmt & onyktra ;)


Bodyshots....Jag, Rasmus & Ems


Vi var bäst! ;)


Träffa på steffe the man- hehe (://EllesanderKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0