Magaluf- dag3

Vakna som vanligt med att äta vår torra frukost, vilket var en liten mack bit. Jag svär att magaluf dieten slår alla andra ;) tog våra döda kroppar upp till poolen. Halvsov i solen & doppa sig lite. Vi hade ju tyvärr mulet 3 dagar mitt i veckan :/ men var nästan lite skönt.

Vid 5 tiden gick vi ner & käka. Hungriga som djur. Gick runt på marknaden lite & sedan till supermarket. För att fylla på vårt kylskåp med alkohol & vatten ;) Det vi levde på....typ. HAHA.  raka vägen hem för att börja fixa oss. Och sedan upp till grannarna igen. Där resten av dröset var. Vi var ju skapligt många, fick ju knappt plats. Men grymt kul varje kväll! fick ju klagomål varje natt efter 12 också. Vi kan lova er att det var liv ;) allsång på balkongen liksom.

Strax efter 12 där, drog vi alla iväg med taxin till bargatan. Som varje kväll ;) vårt ställe vi alltid åkte till innan vi gick vidare till GG var E4. Ett grymt för ställe för er som inte vart där. Slog ihop en massa bord. Killarna beställde in 2 helrör (sprit flaskor ) bjöd bordet runt & då vare bara svepa till. Så var man galet taggad inför GG!!
:D

Gick vidare till GG där det bjöds på fler helrör- GRATIS ÄR GOTT ;) dansa som ett djur som vanligt? tror nästan vi aldrig dansa som vanligt folk mitt på dansgolvet, vi skulle alltid vara på andra ställen haha. Vilket fall så blev det rida tjur denna natt igen. var vid 4a tiden då rasmus bjöd mig på en ridtur & Morgan & Ems åkte tillsammans. BILDERNA TALAR FÖR SIG SJÄLVA SEN HAHA ;)

ärligt talat så har vi ett riktigt svagt minne utav denna kväll. hur den sluta har vi ingen aning om, vi vet inte ens om vi kom hem samtidigt liksom. illa. efter 7 tiden var vi nog hemma iaf. eftersom GG stänger 6. :)

Förfesteeen
Inne på E4


Inne på Grabbarnas
Tjuuuuren!
//ELLESANDER

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0