Magaluf-dag4

Sara vakna med världens värsta hals ont! halsmandlarna var inget att leka med. Feber hela kvällen så kunde knappt sova ett skit. Hennes röst var helt borta & den lilla röst som kom ut, lät som om en man prata. Såg inte ljust ut för sara då! Vi gick upp till poolen. Låter färjävligt att säga det men vi tyckte det var TUR att vädret var mulet. Så vi hade en bra anledning till att fortsätta sova & kanske få 5 timmars sömn istället för 3-4 ;)

Mot eftermiddan gick vi ner ganska tidigt & käka. Blev DOONKEEEN ;) sen lite handel på supermarket som vanligt! kändes ju liksom skönt att få köpa alkohol/ sprit. Så vi var ju tvugna att göra det ex-antal gånger hihi :D Kvällen närmade sig sen tillslut, vilket betydde att musiken satts på & vi börja fixa oss. Jag ( sara ) skulle egentligen ta det lugnt ikväll eftersom jag var sjuk. Så satt på mig högklackar för att jag skulle hålla mig lugn....vette fan om det hjälpte? vilket fall gick vi upp till 215. Där hela Palma nova Crew befann sig ;) dunkande musik & svepande alkohol med turkiskpeppar shots i mellan, tagga man som fan! innan vi alla satt oss i taxin mot Grabbarnas. woop woop*

När vi kom dit satt vi oss 2 vid baren. Då en av bartenderna börja bjuda på dricka & shottar, ja jo han söp ner både ner oss & sig själv kan vi tro ;) våra norska kompisar kommer sedan & tar sällskap av oss. Då blev det spår igen.....blev ingen lugn kväll som sara hade tänkt säg. Om vi säger såhär... dans vid/ på barens soffor & stri... ja vi stannar nog med att berätta där. Bäst så :D

Vid 5 tiden drog Emma hem med morgan & Johan. Medans Sara stanna kvar med norskorna- Christin & Liv. Det dröjde inte länge innan Liv bara försvann? Jag & Christin vänta i 1 timme men inte kom hon tillbaka. Vi bestämde oss för att vara kvar tills det stängde. klockan 6. Vid den tiden kom några bartenders ut & dansa med oss. vipps så var en av deras byxor nere vid fötterna. En annan drog ner brallorna på honom. stog där & dansa med handen för liksom. Sjuka jäklar haha.

Sluta med att den andra norskan aldrig kom, så vi chansa att gå hem. Jo där ligger hon & har det bra med ett ragg ;) vi hade inte ens vart oroliga.... så kom jag strax hem efter Emma ivilket fall. Så somna vi skit sött vid 7 halv 8a tiden? 

Förfest med kärafolket!
 

Christin & Liv :)Grabbarna Grus

//ELLESANDER


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0